Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Τέσσερα βασικά στοιχεία απλή Fitness

υγεία και τη φυσική πάντα έχουν νόημα για μένα καθώς εργάζονται στη βιομηχανία και πάντα γοητευμένος από το θέμα. Σήμερα βλέπω πάρα πολλοί άνθρωποι πιέζουν οι ίδιοι πολύ σκληρό, χρησιμοποιήστε τη μορφή κακό και υπερβολές πολύ απλά με άσκηση ή προσπαθώντας να διατηρήσουν την υγεία στο βωμό της να χωρέσει.

Επίσης, έχουμε την τάση να κάνουν υγείας και καταλληλότητας πολύ περίπλοκα …

Από αυτό μου ήρθε να σκεφτούμε σχετικά με τα λίγα βασικά – τα πράγματα θεωρώ πραγματικά σημαντικό στα ζωής ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Κατέληξα με μόνο τέσσερις, βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν και άλλες αλλά αυτά είναι αυτές που πιστεύω ότι σε όλους όσοι θέλουν να ζήσουν ένα υγιεινότερο τρόπο ζωής ή να τεχνίτη πρέπει να γνωρίζετε.

Πεντε είναι βασιλιάς. Το παριών και Pushup πρέπει να αφομοιωθεί πριν μετακινήσετε σε άλλο μέσο σταθμισμένο ασκήσεις ή κάνει αντίσταση κατάρτισης με τη χρήση σταθμίσεις. Αυτό είναι κάτι που έχω μάθει στην εκπαίδευση προσωπικής μου χρόνια – η πλειοψηφία των πολιτών δεν μπορούμε να κάνουμε μια παριών πεντε με καλή φόρμα ή βάρος διανομής. Όπως και για pushups λίγοι άνθρωποι μπορούν να κάνουν 10-15 με καλή μορφή – αυτά τα δύο κινήματα, είναι το σημείο εκκίνησης και πρέπει να ασκηθεί και ενισχυθεί πριν κάνετε οτιδήποτε άλλο.

Το καλύτερο πράγμα είναι εκπληκτικό workouts μπορεί να αποτελείται από απλώς εκτελώντας, καταλήψεις και pushups.

Cardio είναι μεγάλη. Δεν είναι απαραίτητα. Μερικοί άνθρωποι αγαπούν να εκτελέσετε, άλλοι όχι. Ορισμένες, όπως να συνεχίσω μακρά ποδήλατο βόλτες να αποδεσμεύσει άγχος άλλοι όχι. Είμαστε όλοι διαφορετικοί, και αυτό είναι πιο πραγματική, όταν πρόκειται για καρδιαγγειακές καταλληλότητας και κατάρτισης – ορισμένοι από εμάς η αγάπη και το βρίσκω να μια μεγάλη ένταση και να τονίσω reliever, ενώ άλλοι θεωρούν ότι είναι επίπονη, βαρετή και μονότονη.

Μάθετε πώς να αγαπούν και να ζουν με τον εαυτό σας. Εάν αγάπη κάνει cardio (εκτέλεση, τρέξιμο, crosstrainer κλπ κλπ) έπειτα κάνετε, εάν δεν υπάρχουν είναι άφθονο από άλλους τρόπους για να μείνετε κατάλληλα – είτε πεντε διαστήματα είτε άθληση με τους φίλους σας. Βρείτε τι είστε σε – η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλά πολλοί τρόποι για να κερδίσουν καρδιαγγειακές καταλληλότητας. Επιλέξτε τι λειτουργεί για σας.

Τα πόδια καθημερινά. Βρείτε ρυθμό. Περπάτημα δίνει ρυθμό στη ζωή μας – μας πιστεύω ότι βοηθά, re-aligns το Σώμα και limbers τα γόνατα και τους γοφούς. Εάν ζείτε σε μια πόλη Περπάτημα θα πρέπει να σας κύρια μορφή μεταφορών, πάντα έλεγα ότι αν η απόσταση είναι walkable κάνουμε με τα πόδια.

Εάν ζείτε κάπου το πιο απομακρυσμένο Περπάτημα μπορεί να είναι πιο δύσκολο, μερικές φορές δύσκολο να συγκεντρώσει κίνητρα να περπατούν χωρίς έναν πραγματικό σκοπό. Προσπαθήστε να ακούσετε ένα podcast ή μουσικής ενώ περπατούν – αυτό βοηθά στην ώρα που διέρχονται και σας δίνει μια στιγμή να ακούσετε ό, τι θέλετε χωρίς να αποφύγετε τις αναστατώσεις.

Για βέλτιστη υγεία λέω πάντα τα δύο πιο βασικά πράγματα Περπάτημα και να εκτείνεται – καμία δεν είναι να είναι έμμονη ιδέα πάνω από αλλά εάν μπορείτε να χωράει σε τουλάχιστον 20 λεπτά της Περπάτημα καθημερινή και έναρξη ή να τερματίσετε την ημέρα σας με ένα καλό σύνολο του Σώματος stretch που σας είναι στον σωστό δρόμο.

Ζουν μια ζωή αναζωογονητικό. Τελευταίο, αλλά εξίσου – ζουν μια ζωή αναζωογονητικό είναι ίσως το πιο σημαντικό πράγμα όταν πρόκειται για την υγεία και τη φυσική. Αυτό σημαίνει να ζουν μια ζωή που λαμβάνουμε δύναμη ή ενέργειας από – κάτι που μας δίνει ένα λόγο να είναι ενεργές και να μετακινήσετε.

Αν η ενέργεια αυτή προέρχεται από μια εργασία που αγαπάς, γίνεται γύρω από τα άτομα μπορείτε να διασκεδάσετε με, ταξίδια ή να κάνουμε απλά πράγματα που αγαπάς. Χρειαζόμαστε κάτι στη ζωή μας να αποκτήσει δύναμη. Ενθουσιασμό και πάθος αλλάξουν τα πράγματα και μας δίνει το κίνητρο για την άσκηση, να φάνε καλά και πιο σημαντικό είναι ότι μας κάνει να νιώθουμε καλά.

Θα πάω ακόμα όσο λέει ένας από τους καλύτερους τρόπους να παραμείνουν προσαρμογή είναι απλώς να ζήσει ζωή – είναι ενεργό, Παίξτε με τα παιδιά σας, να παίξω Τένις, να θίξω ποδόσφαιρο ή όποια αθλήματα που μπορείτε να απολαύσετε, κάνουν κάποιες ασκήσεις πεντε το πρωί, περπατούν παρτίδων και τρώνε παρτίδες των υγιεινών τροφίμων. Με κάθε ειλικρίνεια ότι είναι πώς ζουν οι περισσότεροι από την ντόπια ανθρώπους που γνωρίζω.

Ενσωματώνει τα θεμελιώδη οικονομικά μεγέθη στη συνέχεια, μεταβείτε από εκεί.

Φυσικά, είναι υπέροχο να πάρουν τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο, αλλά πρώτα να πατήσουν τη γη για την υγεία σας, κάνοντας το δικαίωμα βασικά στοιχεία.


συναισθήματα

ευτυχία
http://www.afotopoulos.gr/index.php/arthra/48-ygeia-kai-eutuxia

Δεν υπάρχουν σχόλια: